dimecres, 3 d’octubre del 2012

Les primeres classes de psicomotricitat de les tortugues!

Hola pares i mares, l'altre dia vem anar a l'aula de psicomotricitat per primer cop per veure la sala i el material amb el que jugaríem, vem jugar una estoneta i ens ho vem passar d'allò més bé, tot i que encara ens queda lo millor!






Ahir vem començar la nostra primera classe de psicomotricitat, vem repassar les normes i sobretot i el més important que no ens hem de barallar pel material perquè és de tots i anem a passar-ho bé!
Vem començar per uns exercicis motrius que farem a l'inici de cada sessió per entrar una miqueta en calor i després vem fer un joc on havíem de passar la pilota a un altre nen dient el seu nom...ja que encara no ens els sabem tots tots.













3 comentaris:

  1. Quina enveja tortugues!!! qué bé us ho passeu!

    ResponElimina
  2. Molt bé, sembleu les tortugues ninja, jaja!! Com ens agradaria ser amb vosaltres fent aquestes classes tan divertides!!

    ResponElimina
  3. PErò que chuli i que guapos posaré els noms dels que conec que no s'enfandin els altres és que no conec tots els noms...el Cristian, Oriol, Jose David,Noa, Laura, Pablo r.. l'altre pablo,el mellizo, tots molt guapos

    ResponElimina