dissabte, 18 de juny del 2016

Guapíssims!!

Famílies nomès s'han de mirar les fotos per veure que guapos estaven!!! Agraïr-vos la col.laboració amb el vestuari, va ajudar molt a que els balls lluïssin molt més!!!! Ho van fer geniaaaaal!!!! I moltíssimes gràcies pel regaaal!!! :)











2 comentaris:

  1. Fue un festival precioso!!!lo hicieron genial !!!y estaban guapisim@sssss, felicitarte por el gran trabajo , nos dejaste a todos babeando jijijiji y con alguna que otra lagrimilla también 😉me encantó ❤❤❤y por los regalos de nada te los mereces por que eres un solete 🌞 🌞 🌞 y a sido una gran suerte ,poder tenerte en este primer año de aventura con nuestros enanos, te echaremos mucho de menos guapísima , graciasssss por todo 💋💋💋💋

    ResponElimina
  2. Que guapíssims estaven tots i que bé que van ballar i cantar!!! Sembla mentida el potencial que tenen amb 3 o 4 anys! Les mestres us ho vau currar moltíssim, amb les coreografies, els assajos, l' elecció de les cançons...milers de gràcies, va ser una tarda plena de sentiments (il.lusió, alegria, orgull), així que el regalet està ben merescut, bonica! Et trobarem molt a faltar, has fet molt fàcil el primer any d' escola!!

    ResponElimina