dissabte, 9 d’abril del 2016

El Tinet viaja amb l'Edisson!!

Aquest cap de setmana el Tinet viatja amb l'Edisson!! I famílies el Tinet a partir d'ara em sembla que s'avorrirà una miqueta perquè ja no podrà viatjar més els caps de setmana! Ja no dóna temps de fer una tercera ronda per a tota la classe! Intentarem tenir-lo ben entretingut durant la setmanaa!! 
Gràcies per la vostra implicació amb totes les fotografies que han anat omplint la llibreta, és una llibreta plena de records amb el Tinet amb cada una de les tortugues!! 

Passa-ho molt bé amb el Tinet Edisson!!



4 comentaris:

  1. Buen fin de semana Edisson, ohhhhhhh que penita no volver a tener en casa en Tinet, pero estara en buenas manos. Gracias a ti Marta por dejarles en su memoria las vivencias compartidas con cada una de las familias.......

    ResponElimina
  2. Que content marxa l' Edisson amb el Tinet!! Ja m' imaginava que no hi hauria un tercer cap de setmana amb l' avi de la classe!! Sort que tots hem aprofitat i gaudit amb ell! Ha estat un plaer participar en aquesta activitat, és una proposta molt enriquidora per a tots!

    ResponElimina
  3. Ohhhh, con lo bien que lo ha pasado el Tinet con estas tortuguetes, a sido un placer participar de esta gran actividad , ell@s super contentos cada vez que les tocaba el Tinet , y después explicando sus aventuras, un gran proyecto !!!FELICIDADES! !!

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina