divendres, 22 d’abril del 2016

Feliç Sant Jordi!!

Avui ha estat un dia molt divertit!! Hem esmorzat, desprès els nens de segon d'ESO ens han vingut a fer jocs i hem ballat molta estona!! El Sergi M. ens ha portat una rosa xulíssima que va cuinar amb la seva mare! Tots uns artistes!!
A la tarda hem baixat al pati a rebre els premis i a cantar la cançó del drac!! El guanyador ha estat l'Hugo! Tots els dibuixos estaven genial, realment em van sorprendre molt, ja que l'havien de fer tot sols!! Molt orgullosa dels meus petits!!! 
Felicitats a toooots i feliç Sant Jordi papis i mamis!! 


















Hugo

Andres

Eric

Ismael

Adrian

Aisha

Sergi G.

Lucía

Sergi M.

Edisson

5 comentaris:

  1. Madre mia que artistazos, vaya nivel que tienen nuestras tortuguetes. Que chula la Rosa,olee Sergi.Graciasss Marta, Feliz San Jordi a tod@s

    ResponElimina
  2. Oleeee 👏 👏 👏 👏 que dibujos más bonitos !!! Estas tortuguetes nos sorprenden cada día más, han pasado un día divertidisimo, solo hace falta verles las caritas, felicidades Hugo y a todas las tortuguetes,lo habéis hecho tod@s genial , y de nuevo muchísimas graciasssss y felicidades Marta ,eres increíble .... muy chulo todo !!! Feliz sant jordi a tod@s 🌷🌷🌷🌷

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Quin dia tant intens!! Que bé que s' ho han passat, tot el día jugant i de festa!! Milers de gràcies per les fotos, Marta, són xulíssimes!! I felicitats a totes les tortuguetes pels seus dibuixos, en especial al guanyador, a l' Hugo!! Bona Diada de Sant Jordi a tothom!!!

    ResponElimina