Ens hem tornat a convertir en cuiners!! Hem fet un taller de cuina de primavera, amb una marieta feta amb tomàquets cherry i olives negres! Desprès per fer-lo una mica més dolç, que ja sabem que ens agrada molt la xocolata, vem sucar una maduixa en xocolata fondant!!
Espero que us agradés!!! I que us deixessin tastar alguna coseta!! Jeje
Oleeee 👏 👏 👏 👏 nuestros chefs, que bien os ha quedado tortuguetes, y que bien se lo han pasado haciéndolo , otra vez más felicidades Marta ,lo que les estas haciendo disfrutar cada día , y a los papis , que nos haces participe de todo , gracias por todo guapísima 😉😉😉😉
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAquestes tortugues són la canya, no paren de sorprendre' ns!! Tot estava deliciós, però ells sí que estan per menjar-se'ls!! Gràcies Marta per una altra activitat de 10!
ResponElimina